Aslavital Mineralactiv mi-a pus roțile în mișcare

Știți tutorialele acelea de pe Youtube cu rutina de dimineață/de seară a unor domnișoare absolut perfecte până în punctul ăla în care te enervează? Cu părul aranjat – chiar și cea mai rebelă șuviță – cu tenul curat și nici urmă de coșuri, cu dinții aliniați și de un alb impecabil? Da, până nu demult le urmăream și eu. Mai mult în scop recreativ căci nu credeam că ele se trezesc pe bune la 5 dimineața să meargă la alergat, să-și facă un smoothie din cine știe ce fructe cu proprietăți detoxifiante, ori că stau ore întregi în fața oglinzii curățându-și tenul și pregătind pielea pentru ziua pe cale să înceapă. Mereu am crezut că e doar un rol pentru acel clip și că în restul timpului apasă snooze și dorm până târziu, după care sar în primele haine pe care pun mâna și mânâncă niște biscuiți sau un convrig în autobuz. Dar de fapt aici m-am descris pe mine. Nu am de unde să știu cum sunt alte persoane și îmi cer scuze pe această cale pentru generalizare. Cât despre ritualul de seară… Trebuie să recunosc și eu că lenea e cucoană mare și de nenumărate ori m-am găsit sub plapumă, la căldură, întrebându-mă ei și ce are dacă nu mă demachiez azi? Să nu mai menționez că nu foloseam niciodată cremă cu factor de protecție la plajă pentru că aveam impresia că nu mă voi mai bronza deloc. De asemenea, trăiam cu o convingere greu de strămutat că dacă nu am folosit fond de ten, nu era necesar să mă demachiez.

Dar asta era înainte. Ce anume s-a schimbat?

Țin minte că era o dimineață de primăvară și soarele îmi inunda camera prin ferestrele proaspăt spălate. Când m-am postat în fața oglinzii am avut o vedere clară asupra unor firicele aproape insesizabile ce îmi brăzdau fruntea. M-am îngrozit, mi-am dus capul mai aproape de oglindă, sperând că mi se pare, dar nu, la 25 de ani ridurile se grăbeau să îmi atace pielea. Deja contemplam ideea unui breton pentru tot restul vieții, dar apoi mi-am dat seama că nu era prea târziu și că pielea mea putea să fie salvată. Aveam doar nevoie de un ritual bun care să mă ajute să îmi redobândesc frumusețea și tinerețea, cum aveau și fetele alea de pe Youtube, și bineînțeles, trebuia să mă țin de el cu sfințenie.

După multă muncă de cercetare căci eram novice în acest domeniu al îngrijirii tenului, am ales să am încredere într-o marcă 100% românească și mi-am comandat noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului și lansată de Farmec.

MNP_2632-684x1024
farmec.ro

De ce am ales această gamă și nu alta?

Rezultatele cercetării mele m-au făcut să-mi dau seama că aveam nevoie de un ritual în 5 pași:

  1. Curățare
  2. Detoxifiere
  3. Hidratare
  4. Îngrijirea zonei ochilor
  5. Netezirea ridurilor

Această gamă bifa toate cerințele mele și chiar mai mult decât atât, căci produsele conțin ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic cu rol extrem de important pentru revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică.

Și am mai ales această gamă și pentru că o consider o inovație și aș vrea să menționez și câteva dintre numeroasele sale beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală, cât și câteva dintre beneficiile terapeutice ale argilei: bun antiseptic, bactericid şi dezinfectant, efect cicatrizant și reminalizant și multe altele. Toate astea fac din această gamă un produs unic pe piață și merită până și ultimul bănuț căci raportul calitare-preț e unul excelent.

Și deși nu credeam că voi face asta vreodată, voi vorbi despre ritualul meu de dimineață și de seară sau, mai bine zis, voi scrie despre ceea ce fac în prezent pentru a-mi îngriji pielea.

  1. Încep prin a-mi curăța tenul cu apa micelară cu argilă – între timp am aflat că praful și poluarea au efecte nocive asupra tenului meu și trebuie să îl curăț chiar și dacă nu port machiaj.
  2. Aplic crema hidratantă antipoluare cu SPF 10.
  3. Aplic și fiolele hidratante detox în zona ochilor, dar trebui să recunosc faptul că nu fac asta în fiecare zi, iar dacă am ratat prima alarmă, cel mai probabil voi sări peste acest pas.

După care îmi văd de treabă, uneori mă și machiez spre surprinderea tuturor colegilor de muncă. Însă de când folosesc Gama Aslavital Mineralactiv, chiar și nemachiată, măcar nu mă mai întreabă nimeni dacă sunt bolnavă sau dacă nu am mai dormit de vara trecută. Misiune îndeplinită!

Aslavital-790x1024
farmec.ro

Ritualul de seară:

  1. Mă demachiez în profunzime folosind minunata emulsie demachiantă detox din aceeași gamă.
  2. Aplic crema pentru netezirea ridurilor de noapte și sunt gata pentru un somn lung si odihnitor.

O dată pe săptămână folosesc o mască pentru tenul meu uscat din argilă și miere sau dacă am băgat toată mierea în ceai, folosesc lapte. Masca asta a fost o descoperire de mare însemnătate și cred că a contribuit semnificativ la întinerirea tenului meu. Mai ales pentru că nu beau foarte multe lichide, dar, credeți-mă pe cuvânt, lucrez la asta. Hidratarea face și ea parte din planul meu de a mă menține tânără veșnic. Muhahahaha – râs malefic auzit de la distanță!

Cred că momentan produsele folosite de mine sunt suficiente și ridurile fine se împacă tare bine cu ele. Încă citesc și învăț multe despre tenul meu și despre îngrijirea pielii și probabil, în timp, voi mai adăuga și alți pași pentru o îngrijire mai intensă. Încă sunt tânără, inconștientă și da, prefer să dorm cu 10 minute în plus decât să am grijă de mine, dar nu îmi urmați exemplul. Până la urmă dacă e să ne întrebăm de câți psihologi e nevoie pentru a schimba o roată, răspunsul e de unul, dar roata trebuie să își dorească schimbarea. Ei bine, roata asta își dorește schimbarea și gama de la Aslavital mi-a pus rotițele în mișcare!

PS: Care e ritualul vostru zilnic de îngrijire a tenului?

Logo-compania-FARMEC_1504099339.jpg

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2018, proba 21 – Natura știe calea spre frumusețe

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s