De la mici și slănină, la casa mult visată

Ai mei au un teren mișto, în afara orașului. Îl au dinaintea mea și pe mine mă au de 12 ani. Mergem acolo cât e vara de lungă și uneori și toamna dacă nu plouă. Mă trezesc cu noaptea-n cap, să nu rămânem blocați în trafic.

-Ia grătarul! Sigur ai pus în portbagaj scaunele pliante? Mai avem cărbuni? Ia și niste sticle de plastic să le umplem cu apă de la izvor!

Veșnic aceeași poveste.

Pe mine mă enervează! Nu că mergem acolo, cum spuneam, e mișto că e lângă un râu de munte și poteca e împrejmuită de copaci bătrâni. Plus că pot să alerg cât-colo și să țip ca să-mi aud ecoul. Dar zău că ai mei mă scot din sărite. Își doresc o casă acolo și mă tot aburesc cum că se vor apuca de ea. Și tot trec verile și terenul rămâne doar pământul pe care aprindem focul să mai prăjim niște mici și slănină la sfârșit de săptămână.

La început au tot lălăit-o cu actele, cu bi-ro-cra-ția aia a lor. Că nu se poate, că iar bani, că du-te acolo, că du-te dincolo. Nervi și iar nervi. Au rezolvat-o până la urmă c-un vecin care trecuse deja prin toată tărășenia și i-a instruit, pas cu pas. Apoi s-au oprit că n-au mai avut bani, pe urmă a venit iarna și nu mai știu eu ce. Abia recent au început să caute materiale de construcție. Altă nebunie! Du-te la magazinul ăla, ba hai la celălalt, stai că mi-a zis nu știu cine că dincolo e mai ieftin. Nici la grătar nu mai mergem. Batem orașul în lung și-n lat să căutăm materiale. Tot scoatem bani din buzunar și nu ne alegem cu nimic. Ah, și au niște prieteni care își construiesc casă și îi mai sperie și ăia cu fel și fel de povești. Ba că nu le-a venit comanda la timp, ba că nu le-au ajuns materialele deși puteau să jure că au comandat suficient, ba că așteaptă după nea Vasile să își facă timp să umble cu ei, că știe el de unde e mai bine să cumpere… Că sigur se interesează nea Vasile cât e ziua de lungă și analizează raportul calitate-preț al diferitelor depozite. Normal că o să îi ducă unde e mai aproape, să se apuce odată de lucru, să vină banul. Mi-e tare frică să nu amâne iar construcția. Vreau să mă mut în casa aia înainte să fac 18 ani și să trebuiască să îmi ridic propria casă.

În fine, toate astea până într-o seară când am zis că nu se mai poate și m-am ocupat eu de problemă. Am intrat pe internet și am căutat materiale de construcții, iar până a doua zi, nu doar că aveam soluția, dar găsiseam cea mai simplă. rapidă și ieftină cale de a comanda cele mai bune materialele.

banner-producatori-si-sigla-cu-macarale
Sursă foto: vindem-ieftin.ro

-Mamă, tată, stați jos! Știu cum să facem ca să ne apucăm de casa aia odată. Comandăm totul de la Casa de comenzi. Au de toate, de la acoperișuri la uși de garaj, de la pavaje decorative la gresie, faianță, până și tapet.

-Au magazin aici? Hai să mergem!

-Nu mergem niciunde. Ne așezăm frumos la masă, căutăm produsele și dăm comanda online. Nu mai ai nevoie de nu știu câți intermediari, care și așa doar ne toacă banii degeaba. Economisim până la 10-15 la sută dacă dăm comanda de pe Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, decât de oriunde altundeva. Marfa ajunge direct de la producător, acasă la noi, printr-un singur intermediar. Vedeți?

vindem ieftin
Sursă foto: vindem-ieftin.ro

-Pe mine nu prea mă trage inima să comand așa, de pe internet. Mai bine dintr-un depozit.

-Tată, dar de ce dacă e mai scump în depozite și hypermarket-uri? Uitați-vă și voi aici!

vindem ieftin casa de comenzi
Sursă foto: vindem-ieftin.ro

-Mircea, pe mine m-a cam convins…

-Nu îi mai da și tu apă la moară!

-Măi tată, dacă nu mă crezi pe mine, de ce nu îi crezi pe ei? Au zeci de recenzii video de la oameni care au comandat deja și au fost extrem de mulțumiți.

S-au uitat amândoi minute în șir, iar la final, până și tata a trebuit să admită că aveam de-a face cu adevărați profesioniști.

-I-auzi, dacă filmăm când vine comanda, primim și 100 de lei reducere.

-Exact. Trebuie doar să încărcăm video-ul pe site-ul lor și să îi dăm share pe Facebook. Dar să ne înțelegem, ăia sunt banii mei de buzunar!

-Stai așa, tinere! Păi și dacă vreau să întreb ceva? Eu pe cine întreb?

-Putem să sunăm oricând un consultant și o să ne dea toate detaliile necesare.

-Eh, în cazul ăsta hai să comandăm materialele pentru structură și fundație. Ia, caută acolo!

-Of, chiar trebuie să fac eu totul?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018, proba 4 – Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s