10 moduri prin care poti sa faci bani lucrand de acasa

Cu totii vrem sa avem mai multe surse de venit, nu? A fost si una dintre dorintele mele pentru mult timp si am incercat foarte multe variante. Si la fel ca mine, cred ca si voi v-ati lovit de inselatorii si ati avut de-a face cu unul sau doi mincinosi. Dar cateva din metode sunt mai sigure decat altele.

Woman working in home office

10.Scrie articole platite sau tradu diferite documente

Nu, nu mi-am incercat norocul pe vreuna din platformele online si nici nu am vanat un gig zile la randul. In schimb am cautat printre sutele de anunturi de job-uri. Glumesc. Nu sunt atat de multe in Romania. Dar am reusit sa gasesc doua colaborari permanente printre ele. Nu fac o avere din asta, dar tot e mai bine sa castig intre 2 si 10 euro atunci cand am putin liber, decat sa il irosesc pe retelele de socializare.

9.Incearca sa vinzi cele mai reusite poze ale tale sau sa le inscrii in anumite concursuri

Eu am folosit doar Gurushots si Photomoolah pana acum. Am reusit sa strang in total vreo 30 de dolari, dar sunt numeroase concursuri deschise si poate pozele voastre sunt mai reusite. Plus ca mai exista o multime de alte site-uri care ofera bani pentru poze unice. Nici nu ai nevoie de o camera scumpa. Telefonul tau e destul de ok.

8.Poti sa te angajezi recruiter de acasa

Iti stabilesti propriul program, postezi anunturi si primesti cv-uri de la candidati. Apoi trebuie sa porti o scurta discutie cu ei la telefon sau pe skype si sa stabilesti daca sunt potriviti. Cele mai multe firme iti vor plati comision doar atunci cand gasesti un candidat, dar exista si unele companii care ti-ar putea oferi si un salariu fix.

7.Customer service de acasa

Ai nevoie doar de un telefon fix si de o conexiune rapida la internet. Plus ca poti sa alegi ce fel de program te avantajeaza: part-time, doar seara sau doar in weekend.

6.Pune una din camerele tale libere la dispozitia turistilor

Cat timp inca e legal sa folosim Airbnb de ce sa nu o facem? Din cand in cand canapeaua mea imi aduca banuti si cu ocazia asta, cunosc si oameni din toate colturile lumii.

5. Scrie o carte si public-o singur pe Amazon

Din pacate, nu exista o varianta pentru limba romana din cauza caracterelor speciale, dar daca stii putina engleza poti oricand sa iti incerci norocul.

4. Ofera meditatii!

Online sau la tine acasa. Fie ca te pricepi la desen sau la limbi straine, cu siguranta se va gasi cineva dornic sa invete.

3. Ocupa-te de un blog

Alege un subiect care te pasioneaza si persevereaza. Mai devreme sau mai tarziu munca ta va da roade.

2.Incepe un canal de YouTube

Ar putea fi legat de subiectul de pe blog. In felul acesta va fi mai usor sa le gestionezi.

1. Ocupa-te de promovarea anumitor pagini

Daca tot pierzi ore in sir pe Facebook au pe Instagram de ce sa nu primesti si bani pentru asta? Plus ca daca esti rapid, nu poate sa iti ocupe prea mult din timp. Cat de repede poti sa editezi o poza si sa concepi un mesaj care sa atraga atentia publicului tinta?

Ce alte metode folositi voi?

Sursa foto

 

 

Advertisements

2 thoughts on “10 moduri prin care poti sa faci bani lucrand de acasa

  1. De treaba cu pozele nu ştiam nici eu, însă cred că singura variantă în zilele noastre rămâne freelancer.com. Asta dacă vrei un venit mic, dar bun, care sa suplimenteze cheltuielile minore. Poți ajunge, bineînteles, să ai venituri substanțiale, însă asta cu multă muncă şi răbdare. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s